Avantor (VWR)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Avantor (VWR)
  • Boxmeer, Noord-Brabant

Waarom Avantor?

Durft u verder te gaan in uw carrière. Sluit u aan bij ons wereldwijde team van 14.000+ medewerkers wiens passie voor ontdekking en vastberadenheid om uitdagingen te overwinnen, de levensveranderende wetenschap voortdurend bevordert.

Het werk dat wij doen, verandert mensenlevens ten goede. Het brengt nieuwe patiëntbehandelingen en therapieën op de markt, waardoor een kankeroverlevende de kans krijgt om zijn dochter naar het altaar te begeleiden. Het maakt medische hulpmiddelen mogelijk waarmee een jongetje voor het eerst de stem van zijn moeder kan horen. Dergelijke resultaten bieden u onbeperkte mogelijkheden om uw talenten bij te dragen, nieuwe vaardigheden te leren en uw carrière bij Avantor te laten groeien.

Wij zijn toegewijd om u te helpen op deze reis door middel van onze diverse, rechtvaardige en inclusieve cultuur, die gepersonaliseerde leerervaringen omvat om uw carrièregroei en succes te ondersteunen. Bij Avantor, een fortuen 500; durf verder te gaan en zie hoe de impact van uw bijdragen de wetenschap in beweging zet om een betere wereld te creëren.



Locatie

Avantor (VWR)
5831AW Boxmeer Noord-Brabant NL