RefurnZ interior solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

RefurnZ interior solutions
  • RefurnZ interior solutions
  • Lochem, Gelderland

RefurnZ Interior Solutions is op zoek naar een Allround Medewerker ter ondersteuning van ons gezellige en hechte team in Lochem. Wij verzorgen van A tot Z de inrichting en het beheer van woningen voor arbeidsmigranten, studenten en expats. Ons team bestaat nu uit zes mensen waarvan er vier regelmatig onderweg zijn om door heel Nederland woningen te bezichtigen, in te richten, op te leveren en inspecties uit te voeren.

Ons bedrijf groeit. We kunnen een paar extra rechter handjes dan ook goed gebruiken. Ben jij handig en leergierig? Weet je van aanpakken en zie je het als een uitdaging om woningen voor onze klanten zo goed mogelijk op te leveren? Dan is dit je kans! Wij bieden je een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is en je écht het verschil kunt maken. Dagelijks lekker de schouders eronder te zetten, hoe leuk is dat!

Wat ga je doen? Je zet volgens planning alle spullen klaar om een woning in te richten. Van gordijnen, bedden, kasten, wasmachines, tafels, stoelen, lampen, bestek en servies. Waarna je op pad gaat om ergens in het land een woning in te richten en onder andere rookmelders en brandblussers te monteren. Soms knappen we woningen ook nog een beetje op. Van een muurtje schilderen, vloertje leggen tot lampen ophangen. Kleine klussen pak jij graag aan.

Om snel te kunnen schakelen voor onze klanten leveren wij bijna alles uit voorraad. Naast jouw werkzaamheden voor woninginrichting ben jij daarom ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in en rondom de loods. Het organiseren van het magazijn, het beheren van de voorraad, het schoonmaken van spullen voor hergebruik, het aanvullen van materiaal en goederen transport. Radio aan, kopje koffie erbij, een lekkere lunch en de week vliegt voorbij.

Wie ben jij? Wij zoeken een betrouwbare, oplossingsgerichte en nauwkeurige collega die zelfstandig en in teamverband kan werken. Je hoeft niet alles al te kunnen. Met technisch inzicht, service- en klantgerichtheid en de wil hebt om te leren van je collegas kom je bij ons heel ver. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en schroom je niet om te rijden in onze bus of bakwagen? Ben je 5 dagen in de week beschikbaar en kom je uit de omgeving van Lochem? Lees dan snel verder.

Hebben we een match en kom je binnenkort bij ons werken? Dan kun je een bruto maandsalaris tussen de 1.900,- en 2.100,- en 25 vakantiedagen per jaar verwachten op basis van een werkweek van 40 uur. Je krijgt reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer, lunches en snacks, werkkleding, 8% vakantiegeld een gezellige vrijdagmiddagborrel en teamuitjes. Na een tijdelijk contract van 7 maanden, met 1 maand proeftijd, heb je bovendien uitzicht op een vast contract.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt om bij ons de handen uit de mouwen te steken? Super! Stuur dan je CV met foto en een korte motivatie naar Thomas van der Worp [email protected]. De sluitingsdatum van deze vacature is vrijdag 24 november. De eerste gesprekken zullen dan plaats vinden in de week van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail of geef Thomas een belletje op 06-83715545.

We zien uit naar jouw reactie. We gaan hier zorgvuldig mee om en reageren binnen enkele dagen.



Locatie

RefurnZ interior solutions https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5907bfcbf9f91d89098f39f05ecb7046b8c4302ddb3d969d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5907bfcbf9f91d89098f39f05ecb7046b8c4302ddb3d969d.jpg
7240CW Lochem Gelderland NL