Mailtraffic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mailtraffic
  • Zwolle, Overijssel

Bedrijfsprofiel:
Heb je interesse in een dynamische carrière bij een marktleider in direct mail voor goede doelen? Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogrammas en heeft in 15 jaar een portfolio opgebouwd met meer dan 80 non-profits, waaronder Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier, en is nu het toonaangevende direct mailbureau in fondsenwerving.

Wij zijn pioniers in sectorinnovaties, met succesvolle initiatieven zoals de vervanging van de acceptgiro door Mijn eenmalige gift. Met de evolutie van direct mail naar een kanaal dat zich focust op kwaliteit en klantloyaliteit, zetten we in het komende jaar de stap naar een data-gedreven toekomst. Onze unieke visie integreert data-analyse met direct mail, wat ons bureau onderscheidt en vooropstelt in de fondsenwerving van de toekomst.

Voor een vooruitstrevende loopbaan die de kracht van data en directe communicatie combineert, nodigen we je uit om de toekomst van fondsenwerving met ons vorm te geven. Interesse? Neem contact op met Arné Dutij op 038 425 03 01 voor een blik op jouw toekomst bij Mailtraffic.

Projectleider - Verkoop binnendienst Direct Mail - Grafische campagnes 32-40 uur per week

Zwolle - MBO - 32 - 40 uur


Locatie

Mailtraffic
Zwolle Overijssel NL