CERATIZIT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • CERATIZIT
  • Roosendaal, Noord-Brabant

𝐂𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐳𝐢𝐭 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩 is een hightech groep van bedrijven, die gespecialiseerd is in gereedschap- en hardmetaal technologieën. Deze familie- onderneming met haar hoofdkantoor in Marmer, Luxemburg heeft wereldwijd meer dan 7,500 medewerkers, verdeeld over 34 productielocaties en meer dan 70 verkoopkantoren. De Ceratizit Group loopt voorop op het gebied van verspanende gereedschappen, bewerkingsoplossingen en know-how.

𝐂𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐳𝐢𝐭 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐁.𝐕. is de lokale vestiging van de Ceratizit Group en leverancier van verspanende gereedschappen voor productiebedrijven in Nederland en België. Ons productaanbod bevat een breed scala aan gereedschappen voor onder andere draaien, frezen, boren, tappen en draadsnijden. De nadruk van Ceratizit Nederland ligt altijd op het optimaal ondersteunen van onze klanten, waarbij we streven naar een zo goed en efficiënt mogelijk bewerkingsproces. Dankzij het zeer brede en kwalitatief hoogwaardige productassortiment in combinatie met onze expertise in het analyseren van bestaande processen en het ontwikkelen van bewerkingsoplossingen, kunnen we de klant ten alle tijden optimaal ondersteunen. Een bijkomend voordeel is onze zeer snelle levertijd: vandaag besteld - morgen in huis.

Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun ideeën en carrières verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving binnen een internationale organisatie. We zijn op zoek naar ambitieuze, gepassioneerde en vooruitstrevende professionals die zich kunnen integreren in onze teams en kunnen bijdragen aan ons succes. In ruil daarvoor bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun carrière en ideeën te ontwikkelen binnen een dynamische internationale groep.

Technisch Commercieel Medewerker, fulltime in de omgeving Roosendaal, hightech maakindustrie

Roosendaal - MBO - 40 uur

Verkoopleider Nederland & België, fulltime, hightech maakindustrie, goede arbeidsvoorwaarden

Roosendaal - HBO - 40 uur


Locatie

CERATIZIT
4708AL Roosendaal Noord-Brabant NL