Dariuz

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dariuz
  • Eindhoven, Noord-Brabant

www.dariuz.nl

We werken met een club van een kleine 20 gedreven professionals. Open, transparante en informele communicatie met een gezonde dosis humor.

Dariuz, de slimme kracht achter duurzame inclusiviteit
Een inclusieve samenleving is een beschaafde samenleving. Een wereld waarin iedereen die wil, mee kan doen. Waar mensen die nu langs de kant staan of dreigen te komen staan een kans krijgen op passend en duurzaam werk. Waar aan werkgeverszijde de bereidheid leeft actief mee te doen om dit mogelijk te maken. Iedereen heeft namelijk talenten en kwaliteiten die de maatschappij nodig heeft. Het ontdekken, het koesteren en het plaatsen van die talenten, daar komen wij ons bed voor uit.

Gemeenten, UWV, werkbedrijven en werkgevers werken hard aan duurzame arbeid voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dariuz voegt daar met plezier haar passie aan toe. Passie die vorm krijgt in een gedegen advies van onze professionals, een beproefde werkmethodiek, wetenschappelijk onderbouwde instrumenten, praktische opleidingen en uiteindelijk duurzame resultaten. Een werkwijze die dagelijks wordt bijgeschaafd en verbeterd door feedback van professionals uit de praktijk, statistische analyses en zakelijke partnerschappen.



Locatie

Dariuz
5624JL Eindhoven Noord-Brabant NL