Tunturi

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Tunturi
  • Tunturi
  • Almere, Flevoland

Wij zijn Tunturi, een wereldwijde, toonaangevende partij in de markt voor fitness-apparatuur, fitness accessoires en krachtstations. We staan het meest bekend om onze producten voor thuisgebruik, maar je komt ons ook tegen in bijvoorbeeld fysiotherapiepraktijken, hotels en sportscholen.
We zijn opgericht in 1922 en zorgden voor een revolutie in de fitnesswereld in 1969. In dat jaar introduceerden we de eerste ergometer hometrainer ter wereld voor thuisgebruik. Tegenwoordig bestaat ons assortiment uit een breed scala aan accessoires en apparaten voor cardio- en krachtraining.

SOCIAL MEDIA CONTENT MARKETEER

Ons team bestaat uit ongeveer 40 collegas. Vanuit ons hoofdkantoor in Almere verzorgen we de inkoop, verkoop, marketing, aftersales, productontwikkeling en distributie van al onze producten. We zijn actief in meer dan 50 landen en jaarlijks voegen we landen aan dit lijstje toe.

Bij Tunturi hebben we een diepgewortelde passie voor gezondheid, welzijn en een actieve levensstijl. We zijn op zoek naar toegewijde collegas die deze passie met ons willen delen en deel willen uitmaken van ons gedreven team. Als je gelooft in de kracht van fitness en innovatie, dan is Tunturi dé perfecte plek voor jou om je carrière te lanceren of naar nieuwe hoogten te tillen.


We kijken uit naar jouw expertise zodat we samen onze missie werkelijkheid kunnen maken: Feel Better Every Day.


OVER DE FUNCTIE

Als Social Media Content Marketeer bij Tunturi ga je een cruciale rol spelen in het versterken van onze online aanwezigheid en het vergroten van onze fanbase, terwijl je de conversie naar verkoop stimuleert.


1. Content Cordinator.

Je bent de spil in de productie van content voor verschillende online platformen, waaronder grote
marketplaces zoals Bol.com, Decathlon, Amazon, en onze eigen B2C verkoopkanalen. Je zorgt ervoor dat de content er niet alleen geweldig uitziet, maar ook dat het potentiële klanten aantrekt en de verkoop bevordert. Je bent de dirigent van ons content team dat bestaat uit interne en externe specialisten. Dit omvat het cordineren met onze eigen foto- en videograaf, maar ook het contact met externe partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Je zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit en dat hun werk voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Tegelijkertijd houd je de planning strak en zorg je ervoor dat deadlines worden gehaald.


2. Social Media Marketeer.
Jij bent ook het brein achter onze social mediastrategie. Je gaat creatief aan de slag om plannen te
bedenken en uit te voeren waarmee we onze social media kanalen kunnen versterken met de merken Tunturi, Ironmaster en Fluid. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat onze posts opvallen en aanspreken, en dat ze uiteindelijk leiden tot meer verkoop. Je zult constant bezig zijn met het bedenken van innovatieve ideeën om onze online aanwezigheid te vergroten, bijvoorbeeld via influencers.


3. Marketingondersteuning. Naast je rol in content en social media, help je ook mee met al onze andere marketingactiviteiten. Je krijgt de kans om actief mee te denken aan de meest uiteenlopende projecten en je creatieve ideeën uit te voeren.


WIJ VRAGEN

Hbo werk- en denkniveau met een afgeronde studie in de richting marketing, communicatie of bedrijfskunde.
Affiniteit met fitness en kennis van de producten is een grote pre.
Je bent 32-40 uur in de week beschikbaar. Hybride werken is mogelijk.
Je hebt 2-5 jaar relevante werkervaring.
Je bent creatief en een verhalenverteller.
Je bent handig met diverse tools, waaronder Adobe Creative suite.
Je bent proactief, kan zelfstandig werken en bent een sterke teamspeler.
Je bent resultaatgericht en mist nooit een deadline.
Je werkt planmatig en georganiseerd.
Je bent goed in het opstellen van teksten in het Nederlands en Engels. Duits en Frans is een pre.


WIJ BIEDEN

Marktconform salaris.
Contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
28 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur per week).
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een prettige werkomgeving bij een snelgroeiende organisatie in een dynamische markt.
Een energiek team met een hands-on aanpak met volop vrijheid en kansen voor initiatiefrijke personen.
Korte lijnen in een informele, platte organisatie.


SOLLICITEREN

Enthousiast geworden? Wij komen graag met je in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar Hendra Satriasaputra: [email protected]. Wil je meer weten over de functie, dan kun je ook bellen of een bericht sturen: 06-19335353.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

STAGE DUURZAAMHEID/MVO x FITNESS

Almere - HBO - 26 - 40 uur
Tunturi

STAGE VIDEO CONTENT CREATOR x FITNESS

Almere - MBO - 24 - 40 uur
Tunturi


Locatie

Tunturi https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/40cd331b550d0ee9d222c1ae43698e20b495c00960207d7b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/40cd331b550d0ee9d222c1ae43698e20b495c00960207d7b.png
1311XE Almere Flevoland NL