Stockpoint Cosmetics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Stockpoint Cosmetics
  • Stockpoint Cosmetics
  • Dordrecht, Zuid-Holland

VACATURE TRADE SUPPORT / JUNIOR TRADER


WIE ZIJN WIJ

Stockpoint Cosmetics B.V. (kortweg Stockpoint genoemd) is een groothandelsbedrijf gevestigd in Dordrecht, dat zich richt op het verhandelen van A-merk FMCG (fast moving consumer goods) in het persoonlijke verzorging segment. Wij zijn zowel op de nationale als internationale markt actief en beleveren regulier of partijmatig diverse categorieën afnemers zoals retailers, groothandelaren en webshops.

Stockpoint kenmerkt zich door haar gezellige en informele werksfeer. Het personeel wordt enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid gegeven, waardoor persoonlijke groei en resultaten snel zichtbaar worden. Wij hechten veel belang aan het teamgevoel en streven ernaar om met zijn allen het uiterste uit iedere zakenrelatie te halen. Ons team bestaat uit 5 traders/accountmanagers en 4 magazijnmedewerkers. Van een hiërarchische structuur is weinig sprake.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK
Om de huidige groei door te zetten en onze relaties de aandacht te kunnen geven die nodig is, zijn wij op zoek naar iemand die ons ondersteunt bij administratieve werkzaamheden, zoals orders invoeren, offertes maken en versturen, transport inplannen en klant- en leverancierscontact mbt de orderafhandeling. In de overige uren is er de mogelijkheid om ons te ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe afnemers en leveranciers, met op termijn de mogelijkheid om deze accounts zelf in beheer te nemen als Junior Trader/Accountmanager.

Jouw profiel:
In het bezit van een Mbo- of Hbo-diploma, bij voorkeur in business/economie
Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
Sociaal
Behulpzaam
Gedreven
Zelfstandig
Proactief
Ervaring met Microsoft Office


WAT BIEDEN WIJ

Een parttime baan van minimaal 20 en maximaal 32 uur. Full-time is bespreekbaar/op termijn mogelijk.
Een ondersteunende functie met doorgroeimogelijkheden
Werken met A-merken van grote merkhuizen
Een gezellige en informele werksfeer in een jong team
Een marktconform salaris met pensioenopbouw
Leuke uitjes en als het werk het toelaat een vrijdagmiddagborrel met het hele team


INTERESSE?

Solliciteer dan via [email protected] en stuur daarbij je CV en motivatie.



Locatie

Stockpoint Cosmetics https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7d58a5114e68838ed6814f12949295912f08aac5171bc386.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7d58a5114e68838ed6814f12949295912f08aac5171bc386.jpg
3316BZ Dordrecht Zuid-Holland NL