DeLorentz & Partners

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DeLorentz & Partners
  • DeLorentz & Partners
  • Hilversum, Noord-Holland

🚀 Ben jij een ambitieuze ICT-professional? Zoek je naar een werkplek waar je echt het verschil kunt maken en waar jouw passie voor ICT wordt gewaardeerd? Lees dan snel verder, want DeLorentz Partners heeft een uitnodiging voor jou!

🌐 Over DeLorentz Partners:
Wij zijn DeLorentz Partners, een toonaangevende organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-wereld, gevestigd in Hilversum. Ons DNA bestaat uit het ondersteunen van diverse nationale en internationale organisaties in het leveren, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van Cloud en netwerkinfrastructuren. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe omgevingen of het upgraden, migreren en aanpassen van bestaande infrastructuren, wij staan altijd paraat.

💡 Wat de DeLorentz Partners uniek maakt:
✅ Onze diensten zijn gebaseerd op producten en oplossingen van gerenommeerde leveranciers op het gebied van Cloud, Security en Netwerk.
✅ We streven naar perfecte balans, net zoals bij de gyroscoop. We houden altijd de strategie en doelstellingen van onze klanten in het oog, en zorgen met onze kennis en diensten dat hun ICT-omgeving optimaal functioneert.
✅ We blijven voortdurend in beweging, altijd gericht op groei in kennis. Dat is meegroeien met onze opdrachtgevers. We hebben zogezegd een toekomstgerichte visie en missie.

👥 Werken bij DeLorentz Partners:
Bij ons ben je geen nummer; je bent onderdeel van onze familie. We geloven in uitdagingen, vernieuwing en eindeloze leergierigheid. In feite, 30% van de aandelen van ons bedrijf is beschikbaar gesteld voor onze medewerkers, omdat we geloven in samen ontwikkelen en groeien.

🔒 Veiligheid en betrouwbaarheid:
Bij DeLorentz Partners draait alles om veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. We zijn trots op onze ISO 27001:2023-certificering en streven naar niets minder dan de hoogste normen.

💬 Spreekt het je aan?
Heb ik je enthousiast gemaakt? Zin om kennis te maken? We staan klaar om je te verwelkomen in onze groeiende familie.

🤝 Laten we de toekomst samen vormgeven:
Als je gepassioneerd bent over Cloud, Security en/of Netwerk en als je gelooft dat jij nog meer kunt betekenen voor onze klanten en onze organisatie, dan nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken bij DeLorentz Partners. Samen kunnen we uitdagingen aangaan en verder werken aan een veilige toekomst.
#ICTJobs #DeLorentzPartners #ICTInnovatie #Carrièrekansen #ICTFamilie #Kennis #Passie #Resultaat



Locatie

DeLorentz & Partners https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d28b6ba45106b0ecf87c7bf37413fff6f3ad7ef2206eb367b41b234881c1.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d28b6ba45106b0ecf87c7bf37413fff6f3ad7ef2206eb367b41b234881c1.png
Hilversum Noord-Holland NL