Stichting Nefrovisie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting Nefrovisie
  • Utrecht, Utrecht

Nefrovisie ondersteunt de samenwerking tussen artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners en patiëntenorganisaties in het optimaliseren van de zorg voor nierpatiënten. Dit doen wij met een landelijk kwaliteitssysteem dat is gericht op het hele zorgtraject: vanaf het moment van nierfalen tot en met dialyse en/of transplantatie. Dit kwaliteitssysteem bestaat uit twee onderdelen: de registratie Nefrodata en de beroepsinhoudelijk kwaliteitsvisitatie. In de ontwikkeling van ons kwaliteitssysteem is Nefrovisie vaak een voorbeeld geweest voor ander sectoren in de zorg.

Door registratie en visitatie hebben wij zicht op goede voorbeelden in de zorgverlening. Wij stimuleren vernieuwingen in de zorg, onder andere door deze praktijkvoorbeelden aandacht te geven. Lees meer over onze missie in het Beleidsplan 2022-2024 Nefrovisie.

Nefrovisie is lid van de Samenwerkende Kwaliteitsregistraties (SKR). Er werken 10 mensen voor Nefrovisie. Wil je weten wie je collegas worden? Kijk dan op www.nefrovisie.nl/organisatie



Locatie

Stichting Nefrovisie
3511EP Utrecht Utrecht NL