Takke Breukelen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Takke Breukelen
  • Breukelen, Utrecht
Takke Breukelen vacatures

Takke Breukelen BV is een dynamisch en groeiend bedrijf in transitie van productie-georiënteerd naar een projectorganisatie en heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. Onze organisatie bestaat momenteel uit 65 FTE. We hanteren een informele werksfeer waarbij iedereen gedreven en betrokken is en zelf verantwoordelijkheid neemt.

Takke Breukelen BV gespecialiseerd is in lichte constructiewerken voor de infrastructuur. Het bedrijf ontwerpt, produceert en realiseert onder andere leuningen, randconstructies, bruggen, liftschachten, bordessen, wandbeplating en anti-vandalismeschermen in diverse materialen, zoals (corten)staal, aluminium, rvs, glas, hout en composiet.
De kracht van Takke is dat elk project uniek is en elk eindproduct op maat wordt ontworpen en gemaakt. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.
Vanuit ons centrale punt in Breukelen werken we nauw samen met onze werkmaatschappijen Infra Composites, Lightweight Structures Engineering en Ende Montage Transport.

Ontwerpleider

Breukelen - HBO - 32 - 40 uur

Project Inkoper

Breukelen - MBO - 32 - 40 uur

Strategische inkoper

Breukelen - HBO - 32 - 40 uur

Monteur

Breukelen - MBO - 40 uur

Accountmanager Infrastructuur

Breukelen - HBO - 32 - 40 uur
Takke Breukelen vacatures

Locatie

Takke Breukelen
3621MX Breukelen Utrecht NL