Tangram architekten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Tangram architekten
  • Tangram architekten
  • Amsterdam, Noord-Holland

Tangram Architekten, gevestigd in het bruisende Amsterdam, is een vooraanstaand architectenbureau dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

Ons kantoor bevindt zich op een gunstige locatie, slechts enkele minuten met de tram vanaf het Centraal Station.
Bij Tangram Architekten geloven we sterk in continue groei en leren. Ons team deelt een passie voor architectuur en streeft ernaar om grenzen te verleggen in elk project. We zijn trots op de open en respectvolle cultuur die in ons kantoor heerst. Iedereen wordt aangemoedigd om zijn ideeën te delen, bij te dragen aan het collectieve denken en elkaar te ondersteunen bij het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze creativiteit, maar ook onze arbeidsethos. Bij Tangram Architekten zijn we stuk voor stuk harde werkers die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige architectonische oplossingen. Of het nu gaat om het ontwerpen van innovatieve gebouwen, het transformeren van ruimtes of het creëren van duurzame oplossingen, ons team staat garant voor resultaten die de verwachtingen overtreffen.
Met een mix van ervaren professionals en frisse talenten streven we ernaar om steeds verder te groeien en te evolueren. Tangram Architekten is niet alleen een werkplek; het is een bron waarin elk individu wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Welkom bij Tangram Architekten, waar we samen de toekomst van architectuur vormgeven.



Locatie

Tangram architekten https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9ef3f5da790d409c4150739bc5c13ba64126d3870e42e47b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9ef3f5da790d409c4150739bc5c13ba64126d3870e42e47b.png
1086XK Amsterdam Noord-Holland NL