UniqueTeams

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • UniqueTeams
  • Eindhoven, Noord-Brabant

UniqueTeams is een consultancy- en adviesbureau in de fitness- en paramedische sector. Bij UniqueTeams ondersteunen we als strategisch partner onze klanten met het verbeteren van bedrijfsprocessen, optimaliseren van verdienmodellen, strategisch advies en teamcoaching. Vanuit ons kantoor in Eindhoven ondersteunen onze consultants, bedrijfskundigen en marketingspecialisten bedrijven en hun teams in Nederland en België.

UniqueTeams is opgericht in 2018 en groeit snel. Onze missie is om bedrijven te laten groeien en hen te begeleiden naar een gedegen organisatie die toekomstbestendig is in een uitdagende markt. Voor fysiotherapiepraktijken betekent dit met name onafhankelijke groei ten opzichte van zorgverzekeraars, en voor fitnessclubs betekent dit meer leden door procesoptimalisatie. Tijdens onze trajecten nemen we teams op een inspirerende manier mee in veranderingen. Dit doen we door middel van blended learning, waarbij e-learning en live trainingen elkaar ondersteunen. We werken samen met betrouwbare landelijke grote partners om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Waarom UniqueTeams

Wij brengen jouw organisatie in beweging
Met UniqueTeams hebben we de afgelopen jaren met onze labels UniqueGyms en UniqueFysio meer dan 140 ambitieuze fitnessclubs en fysiotherapiepraktijken mogen ondersteunen met hun plannen en visie. Daarin optimaliseren en ontwikkelen we verdienmodellen en gaan we samen met jou en je team aan de slag om de Customer Journey van je organisatie vorm te geven. We maken een bedrijfskundig onderlegd plan van aanpak waarin aspecten als marketing, strategie en je exploitatie aan bod komen. Door middel van onze live trainingen, coaching en e-learning zorgen we ervoor dat jouw team met veel vertrouwen klanten kunnen helpen met een langdurig gezonde leefstijl.



Locatie

UniqueTeams
5612AA Eindhoven Noord-Brabant NL