rxdomi

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • rxdomi
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Onze RxDOMI is jouw nieuwe thuis: een duurzame, stijlvolle woning ontworpen naar jouw wens. Gebouwd met ecologisch verantwoorde, natuurlijke materialen en met zo min mogelijk afval tijdens het ontwerp- en realisatieproces.

Wij geloven in flexibele architectuur. Het stelt ons in staat meer unieke, op maat gemaakte woningen te ontwerpen. En jij bent flexibel in de toekomst. De RxDOMI is aanpasbaar, demontabel en verplaatsbaar. Als je wilt verhuizen kan je je woning meenemen.

RxDOMI wordt zoveel mogelijk duurzaam ontworpen en gebouwd. We werken o.a. optioneel met zonnepanelen, infrarood vloerverwarming en recirculatiedouche. Tevens gebruiken we natuurlijke bouwstoffen zoals goed gekleurd hout en Métisse, een isolatiemateriaal gemaakt van oude spijkerbroeken. Waar kan hergebruiken we bestaande materialen, zoals raamkozijnen en gevelafwerkingen.

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Niets van waarde gooien we weg. Aan het einde van de levensduur van je woning kun je de afzonderlijke elementen terug brengen en worden ze opgeknapt of voor andere dingen gebruiken in onze circulaire makerspace. In onze materialenbank verzamelen we tal van voorbeelden van herbruikbare materialen en grondstoffen.

ALLROUND ASSEMBLAGEMEDEWERKER PREFAB WONINGEN

Den Bosch - MBO - 40 uur


Locatie

rxdomi
5215MN Den Bosch Noord-Brabant NL