Dichtbij Ambulant

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dichtbij Ambulant
  • Dichtbij Ambulant
  • Amersfoort, Utrecht

Dichtbij Ambulant biedt ambulante individuele (1-op-1) begeleiding op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problematiek en met een lage, normale of bovengemiddelde intelligentie. Met behulp van een begeleider wordt er gewerkt aan de hulpvragen van de cliënt. Deze zijn afhankelijk van de wensen van de cliënten, de verwachtingen van verzorgers en het verlangen van de reeds betrokken hulpverlening (indien van toepassing). Dichtbij Ambulant is gespecialiseerd in het bieden van ambulante begeleiding aan cliënten in crisis-/noodsituaties evenals cliënten die (tijdelijk of langere termijn) een steuntje in de rug nodig hebben. Wij doen hierin wat nodig is en passen de intensiteit van de begeleiding aan om te voorzien in de behoeftes van de cliënt.

Onze missie is het ontwikkelen van praktische en sociale vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen, het zorgen voor zelfredzaamheid en het komen tot zelfontplooiing bij kinderen, jongeren en (jong)volwassenen in hun eigen tempo. Het doel voor cliënten tot 18 jaar is het voorkomen van uithuisplaatsingen en het bieden van passende hulpverlening om te zorgen dat geen enkel kind een thuiszitter wordt of blijft.

Onze visie is het bieden van individuele ambulante (spel)begeleiding dat aansluit op de wensen en mogelijkheden van de cliënt waarbij de methodiek Contactgericht Spelen en Leren (CSL) wordt toegepast. De focus ligt op het stimuleren, ontdekken en ontplooien van talenten en het creëren van zelfvertrouwen doormiddel van spel. Dit zelfvertrouwen leidt tot beter functioneren op andere terreinen waar de cliënt eerder vastliep.



Locatie

Dichtbij Ambulant https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8b9777196fa48fc8508200af02e4af3cde40166a63368e3e.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8b9777196fa48fc8508200af02e4af3cde40166a63368e3e.png
3824MZ Amersfoort Utrecht NL