Umami by Han Amsterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Umami by Han Amsterdam
  • Amsterdam, Noord-Holland

UMAMI by Han is een Modern Asian Fusion restaurant onder leiding van topchef Han Ji. Bij Umami by Han restaurants draait alles om social dining. Wij geloven dat dineren niet alleen gaat over het voeden van het lichaam; het is een kans om contact te maken met vrienden, familie en zelfs vreemden, blijvende herinneringen op te doen en een gevoel van saamhorigheid te bevorderen. Onze restaurants zijn ontworpen om gesprekken te stimuleren in een levendige ambiance, die de gedeelde ervaring van het genieten van onze bijzondere Asian Fusion Cuisine onvergetelijk maakt.

UMAMI by Han serveert originele Asian Fusion gerechten in een moderne setting. De gerechten zijn vernieuwend met een culinair tintje voor een toegankelijke prijs. Niet alleen het eten is innovatief en anders, we serveren ook geweldige tea-pairing menus, zorgvuldig geselecteerd door onze theesommeliers. In de restaurants van Han Ji staan immers zowel gezondheid als culinaire avonturen hoog in het vaandel.

Met trots kunnen we vermelden dat er slechts 7 Bib Gourmand-bekroonde Aziatisch/Chinese restaurants in Nederland zijn en Umami by Han heeft er 4



Locatie

Umami by Han Amsterdam
1054HB Amsterdam Noord-Holland NL