Headlam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Headlam
  • Headlam
  • Zutphen, Gelderland

Headlam is dé toonaangevende groothandel op het gebied van raamdecoratie en vloerbedekking, waar kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit de pijlers vormen van ons succes. Met een compleet assortiment streven we ernaar om aan de hoogste standaarden te voldoen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Met een team van meer dan 80 enthousiaste medewerkers werken we dagelijks aan het ontwikkelen en samenstellen van een uitgebreide vloer- en textielcollectie. Ons pand in Zutphen herbergt niet alleen een indrukwekkende magazijnruimte van ruim 5000m, maar is tevens uitgerust met geavanceerde snij- en verpakkingsmachines, waarmee we efficiëntie en precisie waarborgen.

Wat ons uniek maakt, is de volledige controle over ons logistieke proces. Met een vloot van 13 vrachtwagens die dagelijks door heel Nederland rijden, zijn we zelf verantwoordelijk voor het transport en de opslag van onze producten. Dit stelt ons in staat om onafhankelijk te opereren en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid alle bestellingen bij onze gewaardeerde winkeliers af te leveren.

Bij Headlam geloven we in een hecht team en een positieve werkomgeving waarin iedere medewerker bijdraagt aan ons gezamenlijke succes. Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en bijdragen aan de distributie van hoogwaardige raamdecoratie en vloerbedekking in Nederland? Bekijk dan onze vacatures en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Headlam.



Locatie

Headlam https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a64ecee10b2bdedde59f1e326211ae917eb02ab22fac3468.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a64ecee10b2bdedde59f1e326211ae917eb02ab22fac3468.jpg
7207BP Zutphen Gelderland NL