CARlectra Inbouwspecialisten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CARlectra Inbouwspecialisten
  • CARlectra Inbouwspecialisten
  • Velp (GE), Gelderland

Carlectra Inbouwspecialisten B.V. is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige inbouwoplossingen voor autos. Met een scherp oog voor detail en vakmanschap biedt Carlectra een breed scala aan diensten, waaronder het inbouwen van audio- en navigatiesystemen, alarmsystemen, parkeersensoren en andere auto-elektronica.

Wat Carlectra onderscheidt, is de toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Het team van ervaren inbouwspecialisten combineert technische expertise met een klantgerichte aanpak om aan de specifieke wensen van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om het upgraden van het infotainmentsysteem of het installeren van geavanceerde beveiligingsvoorzieningen, Carlectra staat garant voor professioneel vakmanschap.

Daarnaast blijft Carlectra op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de auto-industrie, zodat klanten kunnen profiteren van state-of-the-art oplossingen. De focus op innovatie en betrouwbaarheid heeft Carlectra een betrouwbare naam gemaakt in de wereld van inbouwspecialisten voor auto-elektronica. Klanten kunnen rekenen op Carlectra voor deskundig advies en nauwkeurige installaties die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

Werkplaats Planner / Werkvoorbereider met Magazijntaken

Velp (GE) - MBO - 40 uur
CARlectra Inbouwspecialisten

Medewerker Bedrijfswageninrichting / Montagemedewerker

Velp (GE) - LBO/VMBO - 40 uur
CARlectra Inbouwspecialisten

Inbouwspecialist / monteur van electronica & accessoires voor personen- en bedrijfsautos

Velp (GE) - MBO - 40 uur
CARlectra Inbouwspecialisten


Locatie

CARlectra Inbouwspecialisten https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b82501f3973db57dd90d637157ab4de665a119dcf61612cf.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b82501f3973db57dd90d637157ab4de665a119dcf61612cf.jpg
6883DB Velp (GE) Gelderland NL