Recover

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Recover
  • Amsterdam, Noord-Holland

Stap in de wereld van Recover, waar we niet alleen gezonde maaltijden aanbieden, maar een krachtig merk smeden dat draait om het verbeteren van gezondheid. Ons healthy food restaurant is het kloppende hart van een beweging die streeft naar een betere manier van leven. Hier wordt niet alleen voedsel geserveerd, maar wordt een levensstijl gevormd. Los van voeding is harmonie tussen welzijn en een positieve levenshouding voor ons belangrijk. Word lid van ons dynamische team. Bouw met ons mee aan de toekomst van gezondheid en welzijn.

Je zult betrokken zijn bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om onze boodschap effectief over te brengen. Dit omvat het beheren van maillijsten om onze community op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, het actief bijdragen aan onze sociale media-kanalen om een betrokken online gemeenschap te creëren, en het proactief benaderen van bedrijven en partnerschappen om onze boodschap verder te verspreiden.
Als lid van ons team krijg je de kans om creatief te zijn en innovatieve communicatiekanalen te verkennen om het merk Recover op de kaart te zetten. We geloven dat de kracht van communicatie essentieel is om mensen te inspireren tot een gezondere levensstijl. Door middel van jouw bijdrage kunnen we niet alleen maaltijden serveren, maar een beweging leiden die echt impact heeft op levens. Durf met ons de uitdaging aan te gaan en maak deel uit van de missie om Recover zichtbaarder en invloedrijker te maken dan ooit tevoren.



Locatie

Recover
1016NA Amsterdam Noord-Holland NL