Optimat Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Optimat Group
  • Etten-Leur, Noord-Brabant

Optimat Group levert industriële houtbewerkingsmachines in heel Nederland en is exclusief partner van de nummer 1 fabrikant wereldwijd. Wij ontzorgen alle aspecten van en rond de machines: advies, opleidingen, software, onderdelen, montages en onderhoud.
Onze vestiging in Etten-Leur telt 31 medewerkers en we zijn op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke voor financieel- en personeelsbeleid. Deze functie is heel breed. De vacature is er ter vervanging van huidige boekhouder die in augustus 2024 met pensioen gaat.
Volgende aspecten vinden wij belangrijk:
- kennis en ervaring boekhouding en ERP pakketten
- administratief sterk en secuur
- personeelszaken behartigen
- debiteurenbeheer
- vertrouwenspersoon voor directie (rechterhand) en medewerkers
- samenwerking met onze Belgische vestiging

Onze kernwaarden zijn respect, vertrouwen en zorg voor elkaar. In onze onderneming heerst een collegiale en familiale sfeer en dat willen we zo houden.
Voorts willen we een slag maken in automatisering en efficiency van de administratie. De persoon die we zoeken vult daarin een trekkersrol.

Er is een inloopperiode voorzien van een aantal maanden met de huidige financieel verantwoordelijke en de start is voorzien in mei. Aantal uren is te bespreken, we denken aan 32 tot 40 uur.
Salaris en andere voordelen zijn representatief voor de functie, en worden besproken ifv ervaring en bijdrage die de kandidaat kan brengen.

Bij interesse kan u zich wenden tot: [email protected], CEO van Optimat Group. U kan alvast onze website bekijken www.optimat-group.com



Locatie

Optimat Group
4879NP Etten-Leur Noord-Brabant NL