QOQU

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

QOQU
  • QOQU
  • Barendrecht, Zuid-Holland

Het is mij een genoegen u te introduceren aan QOQU, een vooruitstrevend en creatief reclamebureau gevestigd in Barendrecht. Ons recent vernieuwde kantoor, met een omvang van 550 vierkante meter, weerspiegelt onze toewijding aan ruimte, comfort en efficiëntie. Dit ruime pand maakt ons uniek in de reclamewereld, met de grootste vierkante meter per medewerker.

In deze serene en inspirerende omgeving, uitgerust met comfortabele vergaderruimtes en rustkamers, streven wij naar de hoogste kwaliteit voor zowel onze medewerkers als klanten. Ons specialisme ligt in het genereren van hoogwaardige B2B leads, met een focus op de zonnepanelen sector.

We staan nu voor een spannende fase van groei en zijn op zoek naar een ervaren contentmarketeer om ons jonge en dynamische team te versterken. We zoeken iemand die enthousiast wordt van het idee om onderdeel te zijn van een klein, maar gedreven team, waarbij ruimte voor persoonlijke groei en creatieve vrijheid centraal staat.

Als u zich aangetrokken voelt tot een werkomgeving waar innovatie, kwaliteit, en welzijn hand in hand gaan en u hebt de ervaring en passie die we zoeken in een contentmarketeer, dan horen we graag van u. Dit is een uitstekende kans om uw talenten in te zetten binnen een uniek en groeiend bureau.

Voor meer informatie over de functie, of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, kunt u contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Google AdWords Specialist gezocht bij QOQU Media

Barendrecht - HBO - 40 uur
QOQU

Elektricien Zonnepanelen installaties

Rucphen - Geen opleiding vereist - 40 uur
Zongeschikt

Content Marketeer gezocht in de omgeving van Barendrecht

Barendrecht - HBO - 40 uur
QOQU


Locatie

QOQU https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/53c264881dc1847f089a285d89b1b90404d5c46d94b34aae.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/53c264881dc1847f089a285d89b1b90404d5c46d94b34aae.png
2993LL Barendrecht Zuid-Holland NL