TotaalVERS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

TotaalVERS
  • TotaalVERS
  • Spijkenisse, Zuid-Holland

Als totaalleverancier leveren wij naast vers- en convenienceproducten ook een compleet pakket aan diepvries, droge kruidenierswaren, non-food en klein verpakkingen.
Omdat de markt, de eetgewoonten en de samenstelling van ons klantenpakket steeds verandert, hebben wij voor onze klanten een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende artikelen samengesteld. Deze kunnen op locatie-, maar ook op huiskamerniveau aangeleverd worden. Van volledig onbewerkt tot panklaar, van koelvers tot diepvries en van persoonsgebonden maaltijden tot grootverpakking. Precies hoe u het hebben wilt. Immers: smaken verschillen en wij doen niets liever dan tegemoet komen aan de wensen van u en uw klanten.
Met onze kwaliteit, betrokkenheid en service streven wij naar optimale klanttevredenheid. Wij leveren onze kwaliteitsproducten en -diensten elke dag met veel plezier aan instellingen in de zorg, de horeca, catering en de industrie.
Tot op de dag van vandaag dag werken wij volgens onze oorspronkelijke visie: ambachtelijke producten bereid met vakmanschap en passie. Met de modernste middelen, nieuwe én beproefde methoden blijven wij zo trouw aan onze werkwijze en kwaliteitsnormen. Daar doen we geen concessies aan. Deze hebben TotaalVERS immers gemaakt tot wat nu is.
Wij zeggen niet voor niets:
TotaalVERS. Je proeft het aan alles
Landvers, eerlijke kost en alle boodschappen.
Daar staan wij voor en daar kunt u op rekenen.
Elke dag weer.
Samen met al onze collegas zorgen we er iedere dag weer voor dat we zorginstellingen, cateringlocaties en industriële bedrijven op tijd en compleet voorzien van de meest verse producten, maaltijden, diepvriesartikelen en droge kruidenierswaren. Een sfeer waarin alle deuren openstaan, we met zn allen hard werken, tijd hebben voor ontspanning en delen in elkaars succes.



Locatie

TotaalVERS https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a42b5656c6da728d99d5ab3b4387330bb3fcd39cb60de40d683eed6a07ad.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a42b5656c6da728d99d5ab3b4387330bb3fcd39cb60de40d683eed6a07ad.png
3208LG Spijkenisse Zuid-Holland NL