MIMIK Theater + Film + Café

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MIMIK Theater + Film + Café
  • MIMIK Theater + Film + Café
  • Deventer, Overijssel

Met vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een bar en een café zijn alle denkbare combinaties van cultuur, beleven en uitgaan in MIMIK mogelijk.

MIMIK is de hele dag geopend, we zijn een levendige ontmoetingsplek in Deventer. Onze theatervoorstellingen zijn vaak spraakmakend, maar altijd bijzonder. Van cabaret tot toneel en van literair tot muziek. Er is veel aandacht voor jong talent en nieuwe makers. In ons theater zie je regelmatig try-outs, met name ook van bekende, gevestigde namen.

We programmeren actuele films, uit alle hoeken van de wereld. MIMIK vertoont films die cinematografisch en inhoudelijk meer te bieden hebben dan het reguliere bioscoopaanbod, voor een zo groot mogelijk publiek.

Onze horeca is modern en gastvrij. Er is veel aandacht voor gezond eten, duurzaamheid en lokale producten. Veel groente, kleur en smaak; dat is ons streven! Je kunt er terecht voor koffie en thee, lunch, borrel en diner. Het café beschikt over een ruim buitenterras en onze bar heeft een balkon met een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden.

MIMIK biedt ontelbare mogelijkheden voor borrels, presentaties, vergaderingen, debatten, feesten en evenementen met net dat culturele snufje meer.



Locatie

MIMIK Theater + Film + Café https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb38dcddcd59020b9c2e5b45c456facb0f3c8c091ebcffc4dac0b97d648b.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb38dcddcd59020b9c2e5b45c456facb0f3c8c091ebcffc4dac0b97d648b.jpg
Deventer Overijssel NL