PDZ Uitzendbureau

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • PDZ Uitzendbureau
  • Zaandam, Noord-Holland

Bij PDZ vormen we een enthousiaste groep mensen. We hebben onze PDZ-medewerkers gevraagd wat zij het meest waarderen aan ons bedrijf, twee essentiële aspecten springen eruit: samenwerken met collegas en het inzetten van hun vaardigheden op een manier die bij ze past.

PDZ Uitzendbureau richt zich op het MKB. Elk van onze 14 vestigingen heeft een klein werkgebied, wat ons in staat stelt om lokaal heel actief en betrokken te zijn. Bij PDZ streven we naar een krachtige arbeidsmarkt waarin iedereen succesvol kan zijn. Ons doel is om werkgevers te ondersteunen bij het vinden van weknemers die samen met hen willen groeien, en individuen te begeleiden naar hun droombaan. We geloven in een persoonlijke aanpak en geven elke kandidaat en opdrachtgever de individuele aandacht die zij verdienen.

Onze focus ligt op het creëren van duurzame loopbanen, het bevorderen van eerlijk werkgeverschap en het bouwen van een inclusieve werkomgeving. Wij zeggen NEE tegen discriminatie. Wij moedigen diversiteit op de werkvloer aan, zowel bij opdrachtgevers, als intern. Intern hebben wij een werkgroep diversiteit inclusie, die werkt aan de organisatiedoelen op dit gebied. In het sollicitatieproces zal je al ondervinden dat wij een objectieve selectie omarmen, zodat iedereen gelijke kansen krijgt.

Intercedent in Utrecht

Utrecht - MBO - 32 - 40 uur


Locatie

PDZ Uitzendbureau
1506EK Zaandam Noord-Holland NL