KTP Interflex

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

KTP Interflex
  • KTP Interflex
  • Enschede, Overijssel

Bij KTP Interflex gaat kwaliteit en de juiste arbeidsethiek boven nationaliteit en landsgrenzen.

Wij investeren graag onze tijd in u als kandidaat en- zakelijke relatie! Wij maken dan ook graag uitgebreid de tijd om persoonlijk met u kennis te maken en te luisteren naar uw baanwensen of uitgebreide kennismaking en door het opbouwen van een duurzame relatie met een persoonlijke touche. Met als doel het binden, verbinden en opbouwen van een duurzame relatie samen met u. Wij zijn van mening hoe beter wij een beeld van u hebben, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

Wij investeren graag in de toekomst van onze potentiële kandidaten en in onze collegas op de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat wij kunnen bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en in een duurzame toekomstbestendige baan. In samenwerking met onze samenwerkende opleiders is het mogelijk om o.a. de Nederlandse taal te leren, vakgerichte certificaten te behalen die vereist worden door het bedrijf waar je komt te werken. Of diverse opleidingen- en cursussen te volgen die aansluiten aan jouw (toekomst)wensen.


Wie we zijn

In 2007 lanceerden we het centrum van Enschede. We komen allemaal uit de uitzendbranche en hebben verdiend waar we nu staan. Dagelijks maken we gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring die we in ons bedrijf hebben opgedaan. Aanvankelijk richtten we ons uitsluitend op design en technologie. Inmiddels zijn we een veelzijdig bedrijf geworden en richten we ons naast flexibel werken ook op payroll, werving en selectie, coaching en tijdelijk management. Snelheid en professionaliteit zijn van groot belang.

Wij bieden onbeperkte carrièremogelijkheden. Letterlijk zonder grenzen, want wij bemiddelen vakmensen uit het ene land die op grote schaal in een ander land werken. Wij zijn hier goed in.

Ons grote internationale netwerk van buitenlandse medewerkers omvat veel goed opgeleide professionals. We kennen de metaal-, technologie- en logistieke sector door en door. Hierdoor weet u zeker dat ervaren vakmensen de strikte richtlijnen kennen en over de juiste certificaten beschikken. We controleren onze mensen zorgvuldig: hebben ze de juiste opleiding, ervaring en certificaten? Spreken ze goed Duits of Engels? En tot slot: passen ze bij uw organisatie?

KTP Group groeit en wij zijn nog niet uitgegroeid! Inmiddels kunt u onze bezoeken op één van onze locatie in Enschede, Ommen, Doetinchem en bij onze dochteronderneming Job-direkt te Emmen. Ons streven is om aankomende jaren te mogen uitgroeien naar minimaal 10 KTP locaties in het Oosten, midden en in het Noorden van land.

Allround monteur technische dienst

Ommen - MBO - 40 uur
KTP Interflex


Locatie

KTP Interflex https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d975b58c96f2ae868450f40b540965ef4b35f3eeba5e00de7fbc4be6ea33.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d975b58c96f2ae868450f40b540965ef4b35f3eeba5e00de7fbc4be6ea33.jpg
Enschede Overijssel NL