Viltoonen Installatietechniek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Viltoonen Installatietechniek
  • Viltoonen Installatietechniek
  • Herten, Limburg

Vacature dringend gezocht ervaren zelfstandige installatiemonteurs.

Ben jij een kei een in de installatietechniek met ruime ervaring in de woning- en utiliteitsbouw dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren bij Viltoonen B.V. in Herten

Viltoonen is een jonge en dynamisch installatiebedrijf met een vracht aan kennis en ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Ons dienstenaanbod bestaat onder andere uit het installeren en onderhouden van Cv-installaties, luchtbehandelingssystemen, meet regeltechniek, sanitair warmtepompen, aircos, gas- en waterleidingen. Kortom voldoende afwisseling en uitdagingen. Door de groeiende opdrachtenportefeuille willen wij graag ons team met zelfstandige installatiemonteurs uitbreiden.

Wat hebben wij te bieden;
Boven gemiddeld salaris
Passende verlof en snipperdagen
Volledig ingerichte bus
Het volgen van vakgerichte opleidingen

Wat vragen wij
Diploma (1ste ) installatiemonteur of gelijkwaardige aan, VCA zou fijn zijn
Ervaring in het zelfstandig kunnen uitvoering van installatiewerkzaamheden waarbij je nauw samenwerkt met een projectleider en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan.
Bereidheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en bijscholingen

Herken jij in het gevraagde profiel en / of heb je vragen neem dan contact op met ons op per mail op [email protected] of bel 06-82355537.
Voor meer indrukken kijk ook eens op onze Website: www.viltoonen.nl



Locatie

Viltoonen Installatietechniek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/aad206b903d1ebc01e04e6f4b077b9876d113f949cbb33e9.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/aad206b903d1ebc01e04e6f4b077b9876d113f949cbb33e9.png
6049CP Herten Limburg NL