DND Alu Products

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DND Alu Products
  • DND Alu Products
  • Sneek, Friesland

Alu Products BV. Is een bedrijf dat reeds jaren ervaring heeft in het produceren van hoogwaardige aluminium gevel elementen. Van een dubbelwandige dakgoot, luifels, afdekkers, waterslagen, hwas tot aluminium zetwerk en andere beplatingen.

Door de aankomende uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken. We kunnen jou intern opleiden, maar zijn ook zeker op zoek naar mensen die hun reeds opgedane kennis met ons willen delen.

Ben je genteresseerd, reageer dan snel via : [email protected]

VACATURE MONTEUR ( ZELFSTANDIG ) :
Wij zijn op zoek naar handige montage medewerkers voor het monteren van onze aluminium bouwproducten. Je rijdt elke ochtend vroeg met je collegas naar de bouw, waar je een gehele dag onze producten gaat monteren.

De ene dag sta je gevelkaders te monteren en de volgende dag misschien wel waterslagen. Je zit nooit lang op dezelfde bouw en de projecten wisselen geregeld. Ben je veelzijdig en heb je een gezonde dosis verstand, dan is dit werk zeker wat voor jou.

- Handige veel kenner met 2 rechterhanden
- In het bezit van een B(E) rijbewijs
- Flexibele en geen 7 tot 5 mentaliteit
- Ervaring in de montage en/of bouwplaats

In korte tijd zullen we jou opleiden tot een zelfstandige monteur en zullen we jou leren plaatsen, knippen en zetten . Ben je recht door zee, stressbestendig, kun je omgaan met problemen en wil je meedenken in oplossingen, dan zijn we zeker op zoek naar jou.

[email protected]

Zelfstandig monteur voor aluminium gevelelementen uit omgeving Sneek

Sneek - MBO - 38 - 40 uur
DND Alu Products


Locatie

DND Alu Products https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/581dc03312ce5cd0fd7fbc01795326dfd0d318b02c61b248.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/581dc03312ce5cd0fd7fbc01795326dfd0d318b02c61b248.jpg
8601VB Sneek Friesland NL