Maiesta Consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Maiesta Consultancy
  • Veldhoven, Noord-Brabant

Maiesta Consultancy bestaat uit een klein team van ca. 15 medewerkers. Op het kantoor in Veldhoven worden voornamelijk de administratieve handelingen verricht. De adviseur arbeidsmarkt heeft een buitendienstfunctie. Wij zijn als team mede verantwoordelijk voor de uitvoering van sectorale arbeidsmarktprojecten.

In opdracht van Wij Techniek, het OO fonds voor de Technische installatietechniek, leveren medewerkers van Maiesta Consultancy BV een bijdrage aan de uitvoering van het sectoraal arbeidsmarktbeleid. Wij Techniek is er voor de vakspecialist, zowel de nieuwe vakspecialist (instromer) als de vakspecialist die van werkgever wil of moet wisselen (doorstromer). De (nieuwe) vakspecialist moet worden geholpen om met vertrouwen en perspectief de stap naar of overstap binnen de technische installatiebranche te maken. De rol van de adviseur arbeidsmarkt is om in samenspraak met werkgevers, aanbodspartijen, ketenpartijen en uiteraard werkzoekenden en werknemers mobiliteitsprojecten op te zetten en te begeleiden. De adviseur arbeidsmarkt is een specialist op zijn vakgebied. Om aan te sluiten bij alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zoals een steeds verdergaande regionalisering wordt de adviseur arbeidsmarkt gekoppeld aan een aantal arbeidsmarktregios.

De adviseur arbeidsmarkt bewaakt de eigen of in samenwerking met andere betrokkenen genitieerde arbeidsmarkt- of mobiliteitsprojecten. Dit lukt alleen als iemand de regie pakt die de juiste route uitstippelt, dit in overleg met de juiste partijen doet en daarbij de juiste financiële afspraken maakt. Deze rol ligt bij de adviseur arbeidsmarkt.



Locatie

Maiesta Consultancy
5504HH Veldhoven Noord-Brabant NL