Agf online

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Agf online
  • Barendrecht, Zuid-Holland

Van der Mey Barendrecht, tegenwoordig ook bekent als AGF-online is opgericht in 1997. Het ondernemerschap is Kees van der Mey met de paplepel ingegoten. Als vijfjarig ventje ging hij al met opa Kees mee naar Het Westland om handel op te laden bij de kweker. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan op verschillende groente en fruit veilingen is Kees rechtstreeks contact gaan zoeken met de tuinders. Hierdoor kon hij een versere en betere kwaliteit garanderen en ook grotere aantallen.

Nu 20 jaar later gaat het uitstekend met Van der Mey Barendrecht. Het bedrijf is flink gegroeid in de loop der jaren. Zo zijn er meer tuinders bijgekomen, ook uit Duitsland en België. In Duitsland is er zelfs met een grote teler een exclusief samenwerkingsverband ontstaan.

Ook draait er sinds 10 jaar een webwinkel : AGF-online. Dit is ook een enorme stap geweest in makkelijk werken voor de klant, en een enorme omzetgroei.
Natuurlijk blijft de handel niet stilstaan en zijn er genoeg nieuwe producten op de markt bijgekomen. En dat maakt het extra mooi. Nieuwe kanten, nieuwe contacten, nieuwe landen, nieuwe producten, is dan altijd wel de uitdaging om dat te verdedigen.



Locatie

Agf online
2991LN Barendrecht Zuid-Holland NL