NNEK Vermogensopbouw

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • NNEK Vermogensopbouw
  • Amsterdam, Noord-Holland

NNEK is een vermogensbeheerder. NNEK staat voor Noordnederlands Effektenkantoor. Noordnederlands omdat we oorspronkelijk uit het hoge noorden komen. Sterker nog: we waren van origine een kaasbedrijf in Groningen!

Vermogensbeheer klinkt misschien saai, maar dat is het niet! Wij beleggen voor onze klanten zodat ze vermogen kunnen opbouwen voor later. Zo kunnen klanten hun doelen realiseren, zoals: minder gaan werken, een mooie reis maken of genieten van een zorgeloos pensioen. Klanten kunnen bij ons beleggen, maar daar zit altijd een financieel adviseur als schakel tussen. Wij zijn ervan overtuigd dat de klant alleen op deze manier het beste advies krijgt. Adviseurs kennen de klant namelijk het beste en kunnen het financieel plan daarom ook goed begeleiden. Zo heeft de klant de grootste kans om zijn/haar persoonlijke financieel doel te bereiken.

We werken met een team van 35 personen vanuit Amsterdam en Heerenveen. We zien onszelf als nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Wij vinden dat onzin. We maken zaken niet moeilijker dan ze zijn. Onze klanten omschrijven ons als familiair en daar zijn we ontzettend trots op!

Wij zoeken… Een enthousiaste Accountmanager voor de regio Zuid Nederland!

Amsterdam - HBO - 40 uur


Locatie

NNEK Vermogensopbouw
1077PE Amsterdam Noord-Holland NL