DOLS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DOLS
  • DOLS
  • Sittard, Limburg

Dols is dé specialist in professionele interieurinrichting. Als toonaangevende speler met expertise in horeca, kantoorinrichting en zorginstellingen bedienen wij de hele Benelux. Met een uitgebreid assortiment aan designmerken voor meubilair zijn wij een gedroomde partner voor elk project, maar ook vooral jouw Friend of Furniture.

Vanuit onze locaties in Sittard (NL) en Zutendaal (BE) staat ons gedreven team klaar om klanten te voorzien van deskundig advies en begeleiding, van het initiële ontwerp tot aan de aflevering en installatie. Dols biedt een breed scala aan meubels en streeft ernaar unieke ontwerpen te realiseren die aansluiten bij de behoeften en visie van de klant.

Met meer dan 75 jaar ervaring, zijn we niet alleen een leverancier van meubels, maar ook een betrouwbare partner die duurzame relaties opbouwt en intensieve nazorg biedt. Ons doel is om inspirerende, comfortabele en efficiënte werkomgevingen te creëren die langdurig plezier opleveren. Bij Dols hechten we veel waarde aan het verhaal achter onze merken: Inspirerend, innovatief en prikkelend, daar gaan we voor! Maar we geloven ook sterk in integrale duurzaamheid en het opbouwen van langdurige relaties, met klanten, partners én werknemers. Kortom, wij zijn niet alleen een leverancier, maar bovenal jouw Friend of Furniture.

Logistiek Medewerker, fulltime

Sittard - Geen opleiding vereist - 40 uur
DOLS


Locatie

DOLS https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0d4c4192f7c56c3cc0a5fb4d7e2aceeed179eb486a3e553f3b22dcacf171.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0d4c4192f7c56c3cc0a5fb4d7e2aceeed179eb486a3e553f3b22dcacf171.png
Sittard Limburg NL