Celsias

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Celsias
  • Celsias
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wie We Zijn
Welkom bij Celsias, waar onze passie voor een duurzamere en klimaatneutrale samenleving elke dag tot leven komt. Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn we een toonaangevende speler in energie- en klimaattechnologie. Waarbij wij woningcorporaties, ontwikkelaars en gemeenten helpen met het financieren, realiseren en exploiteren van duurzame energie-oplossingen in nieuwbouwcomplexen.

Mensgericht werkgeverschap
Bij Celsias streeft onze werkomgeving naar een hechte familie. Werkgeverschap gaat voor ons verder dan salaris; het omvat ondersteuning bij opleidingen, een helpende hand in moeilijke tijden en het gezamenlijk vieren van successen. Jouw toewijding vormt de kern van onze dienstverlening, gewaardeerd met een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling en prestaties.

Ons Team en werkcultuur
Bij Celsias vormen we een krachtig en dynamisch team, gedreven door diversiteit en onderling vertrouwen. Dit geloof in elkaar is de kern van onze teamprestaties. In een open cultuur, waar een sfeer van vertrouwelijkheid heerst, draagt elk teamlid verantwoordelijkheid en begrijpt zijn unieke bijdrage. Onze scherpe focus op resultaten leidt tot duidelijke teamdoelen, waarbij we als hechte eenheid samenwerken. Onderlinge ondersteuning, zowel vanuit het bedrijf als tussen teamleden, weerspiegelt onze krachtige samenwerking.

Wij erkennen het belang van werkplezier. Daarom heerst er bij ons een positieve werkcultuur, die voortkomt uit de kleine dingen: samen lachen (en balen) met je collegas, successen vieren, complimenten krijgen of gezellig samen lunchen. In ons kantoor zie je niemand lunchen aan het bureau; we houden dagelijks een gezellige lunch met je collegas, betaald door Celsias! Samen aanschuiven versterkt het teamgevoel, bevordert verbondenheid en bouwt vertrouwen op, wat leidt tot effectievere werkrelaties. Dit alles, samen met een doordachte structuur, effectieve leiding en het omarmen van diversiteit, vormt de basis van ons teamsucces.

Sluit je aan bij het Celsias-team en Bouw Samen aan een Duurzame Toekomst!
Wij geloven in de kracht van diversiteit, teamwork en duurzaamheid. Wil jij een actieve rol spelen in de realisatie van een klimaatneutrale samenleving? Laat ons dan kennismaken met jouw unieke talenten en passie!

Contractmanager | € 4500 - € 5500 | 32-40 u/pwk | Amsterdam

Amsterdam - HBO - 40 uur
Celsias

Projectcoördinator Duurzame Energie | € 4.000 - € 4.500 | Auto vd zaak | Adam

Amsterdam - MBO - 40 uur
Celsias


Locatie

Celsias https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bf1dcd6f00fd09dad88957d64a400f054a8cbe2ac84ffc32.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bf1dcd6f00fd09dad88957d64a400f054a8cbe2ac84ffc32.jpg
1033MS Amsterdam Noord-Holland NL