A&P Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

A&P Services
  • A&P Services
  • Gouda, Zuid-Holland

Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Zes succesvolle bedrijven met landelijke dekking
Totaal Techniek Groep is een organisatie die bestaat uit de succesvolle technische bedrijven TotalKlima, TotalElektra, KR Elektrotechnieken, Eco Energy Service en Marcon Totaalservice. Met deze verschillende bedrijven bieden wij landelijke dekking. En het bedrijf AP-services B.V. voor al het kantoorpersoneel.

Snelheid, service en kwaliteit
Wanneer u voor Totaal Techniek Groep kiest, kiest u voor snelheid, service en kwaliteit. Door de groep van bedrijven die nauw bij elkaar betrokken zijn en de platte structuur van de Totaal Techniek Groep, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Snelheid in combinatie met kwaliteit zijn bij ons de belangrijkste kernwaarden.

Opdrachtgever staat centraal
Bij Totaal Techniek Groep staat de opdrachtgever centraal. Een goede afstemming en communicatie met de opdrachtgevers staat bij de Totaal Techniek Groep hoog in het vaandel. Onze focus is gericht op continuteit en lange termijn.

Duurzaamheid
Duurzaamheid wordt maatschappelijk steeds belangrijker. De Totaal Techniek Groep gaat hierin mee. Zo kunnen we onder andere LEED en BREEAM gecertificeerd voor u bouwen.

Sterk in renovatie
U kunt Totaal Techniek Groep inschakelen voor het compleet renoveren van uw pand op klimaattechnisch, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied.

Iedere onderneming binnen de groep beschikt over specialistische expertise op het gebied van techniek. Totaal Techniek Groep biedt u een uitstekende 24/7 service en zal afspraken met u maken over het onderhoud.

Met Totaal Techniek Groep haalt u een daadkrachtige, financieel solide en betrouwbare partner in huis.



Locatie

A&P Services https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b8a3428e45cb7ac187c82c20cd4768cbe3eefea4083dcde0.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b8a3428e45cb7ac187c82c20cd4768cbe3eefea4083dcde0.jpg
2803PK Gouda Zuid-Holland NL