Fleuren Beheer

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Fleuren Beheer
  • Oss, Noord-Brabant

Goedemorgen Bjorn,

Ik zag je naam voorbij komen, en ben genteresseerd in je CV.

Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.
hieronder de uitgebreide bedrijfsbeschrijving en vacature tekst.
zie onze website: www.fleurenpresspack.nl

Mocht je interesse hebben kun je me altijd even appen/bellen, of een mailtje sturen aan [email protected]
Als wij interesse hebben n.a.v. je CV, dan melden wij ons.

mvg,

Thomas Fleuren
06-17405383

LEER ONS BEDRIJF KENNEN
Al meer dan een eeuw is Fleuren dé betrouwbare partner op het gebied van kwaliteitsstro en kwaliteitshooi. Sinds 2022 heeft dit mooie familieconcern de toekomst gericht op 5 succesvolle bedrijfsonderdelen waaronder Fleuren Presspack. Fleuren Presspack produceert huismerken op het gebied van verpakking voor o.a. hooi en strooi. Consumenten kopen deze bodemstrooisel voor o.a. konijnen en cavia in supermarkten door heel Europa. Met het zelf ontwikkelde productieproces kan Fleuren het hele jaar door producten leveren van topkwaliteit.
FUNCTIEOMSCHRIJVING
Wanneer je s-ochtends binnenstapt start je je productielijn op. Terwijl de machine opwarmt check je of alle benodigdheden zoals verpakkingsmaterialen, barcodestickers en folies klaarliggen. De machine gaat draaien en jij houdt gedurende je dienst de productie voor het verpakken van bodembedekkers voor knaagdieren op peil. Je bedient niet alleen de machines, maar zorgt ook voor kwaliteitscontrole en het samenvoegen van de verpakkingen zodat je logistieke collegas efficiënt de zendingen kunnen klaarmaken.
Ondertussen let je niet alleen op het functioneren van de machines, maar ook op je veiligheid. Signaleer je een probleem dan stel je de technische dienst op de hoogte. Samen kijken jullie naar oplossingen om het productieproces draaiende te houden



Relevante links
Bedrijven Oss
Vacatures Oss

Locatie

Fleuren Beheer
5347JS Oss Noord-Brabant NL