Profolux

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Profolux
  • Son en Breugel, Noord-Brabant

Eerst even voorstellen.....
Profolux is al ruim twee decennia een snelgroeiende betrouwbare groothandel en importeur op het gebied van ledverlichting. Het assortiment wordt zorgvuldig gekozen en gemporteerd door ons eigen Collegas, waardoor onze klant altijd de beste kwaliteit producten in huis haalt. Door ons nieuwe magazijn met 11.500 palletplaatsen zijn er altijd producten op voorraad waardoor onze klanten nooit zonder producten komen te zitten.
Onze organisatie heeft jaren ervaring op het gebied van ledverlichting. Het assortiment wordt dagelijks aangepast naar de wens van onze klanten en de vraag vanuit de markt
Profolux bestaat uit 25 collegas, allen met dezelfde mentaliteit: toegewijd, professioneel, enthousiast en leergierig. We houden van een informele werksfeer, maar weten ook wat hard werken is. Met een prachtig pand in Son, voel je meteen waar we het voor doen. Onze werkplek is namelijk ook onze showroom.
Profiel:
Profolux is op zoek naar een ervaren en enthousiaste Commercieel Binnendienst Medewerker om ons team te versterken. In deze rol ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en werk je nauw samen met het voltallige sales team en je collegas op inkoop, planning en het magazijn. Samen met je binnendienstcollegas ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten als het gaat om (after)sales. Het leveren van kwaliteit en een goede service voor de klant staan daarbij voorop.



Locatie

Profolux
5692AB Son en Breugel Noord-Brabant NL