Schoonmaakbedrijf Aalbers

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Schoonmaakbedrijf Aalbers
  • Bemmel, Gelderland

Sinds de oprichting in 1974 hebben wij een betrouwbare en toonaangevende reputatie verworven op het gebied van reguliere schoonmaak en specialistische reiniging.

Onze centrale visie is het tot stand brengen van goede samenwerkingsverbanden waarbij er een samenwerking ontstaat om gezamenlijk doelen te behalen. Een goede samenwerking tussen onze medewerkers en de opdrachtgever staat voorop. We streven naar continuteit en het beste resultaat in alles wat we doen.

Wij leveren een dienstverlening van hoge kwaliteit. Hierbij is kennis en kunde van essentieel belang, daarom ligt bij ons sterk de focus op het opleiden en trainen van onze medewerkers.

Van oudsher zijn wij (bewust) een platte organisatie met korte communicatielijnen. De objectleiding én de directie is regelmatig te zien op de werkvloer.

Onze passie voor schoonmaken vertaalt zich in onze resultaatgerichte en op maat gesneden dienstverlening. We ontzorgen onze klanten en zetten sterk in op:
duurzaampartnerschap,
kwaliteit,
en professionele service.

We bieden naast reguliere schoonmaakdiensten ook specialistische werkzaamheden aan. Deze worden allemaal uitgevoerd door onze eigen mobiele ploeg bestaande uit gespecialiseerde glazenwassers en vloerspecialisten.

Naast een dienstverlening van hoge kwaliteit, zijn wij persoonlijk betrokken en zetten wij de opdrachtgever centraal. Wij zorgen voor oplossingen en zetten altijd dat extra stapje om onze opdrachtgevers te ontzorgen!



Locatie

Schoonmaakbedrijf Aalbers
6681BM Bemmel Gelderland NL