RiddleStory

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • RiddleStory
  • Blaricum, Noord-Holland

We bouwen interactieve verhalen die (nieuwe) werknemers alles leren over hun bedrijf, door reeds bestaande saaie documenten, websites en software te gamificeren.

Wat is het ergste als je aan een nieuwe baan begint? Precies, alle documentatie, studievideos en saaie presentaties die je moet doornemen. Werkgevers zijn er niet zeker van dat je alles begrijpt of zelfs maar leest en werknemers vervelen zich vanaf de eerste dag dood.

Wij hebben een interactieve gesimuleerde desktop gebouwd, in de cloud, waar jij - de nieuwe werknemer - een e-mail krijgt met de kop BIG ISSUE. De president van de VS zit vast op een vliegveld in Parijs. En jij bent de enige die hulp kan bieden. Kijk op de website van het bedrijf voor de juiste procedure, gebruik de handleiding om te zien welk onderdeel ze nodig hebben en zoek de afleverlocatie. Was dat nu saaie documentatie? Of heb je zojuist de president van de VS gered?

Dit is slechts één voorbeeld van hoe we onze software aanpassen aan de behoeften van onze klant. Deze keer was het de president die hulp nodig had. De volgende keer is het een hacker die de website heeft gehackt en moet je het juiste herstelbeleid gebruiken. Alle verhalen, opdrachten en vooral de antwoorden zijn op maat gemaakt. Bovendien beveiligt het de werknemer bij het lezen van alle documentatie en creëert het dat bewijs voor de werkgever.



Locatie

RiddleStory
1261TA Blaricum Noord-Holland NL