Het Rughuis

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Het Rughuis
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Het Rughuis is een ambulante specialistische GGZ-instelling, welke een innovatief op de gedragswetenschap gebaseerd behandelprogramma biedt voor personen die langdurige rug, bekken- en/of nekpijn ervaren.

Bij Het Rughuis zien we de mens graag als één geheel en vinden het dan ook logisch dat iemand in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. Binnen ons zorgtraject is er daarom aandacht voor geest, lichaam en alle facetten van het leven, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Er is focus op herstel; het verbeteren van de ervaren kwaliteit van leven.

Het zorgtraject start met een intake, gevolgd door een intensief behandelprogramma van vijf maanden. Na afsluiting van deze intensieve fase start het Duurzaamheid Controle Programma waarbij de cliënt op laagfrequente basis contact heeft met het behandelteam.

Het behandelteam werkt multidisciplinair onder supervisie van één of meerdere regiebehandelaren (klinisch psycholoog, psychotherapeut en/of gz-psycholoog).

We hebben inmiddels 6 locaties, gevestigd in Sittard, Roermond, Eindhoven, Nijmegen, Capelle a/d IJssel en Hoofddorp.



Locatie

Het Rughuis
2908LT Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL