Knus Thuys

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Knus Thuys
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerkster om ons team te versterken. Wij hebben een kinderdagverblijf in Amsterdam-West en in Zuid

Bij ons kinderdagverblijf staat de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen altijd op de eerste plaats. Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als pedagogisch medewerkster speel je hierin een cruciale rol.

Wij zoeken iemand met een passie voor het werken met kinderen. Je hebt ervaring in de kinderopvang en bent in staat om een warme en vertrouwde sfeer te creëren. Je bent geduldig, zorgzaam en kunt goed samenwerken met collegas en ouders.

Als pedagogisch medewerkster bij ons kinderdagverblijf in West of in Zuid krijg je de kans om het leven van kinderen positief te benvloeden en hen te helpen groeien en bloeien. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team dat zich volledig inzet voor het welzijn van de kinderen.

Heb jij affiniteit met kinderen en ben je op zoek naar een uitdagende en bevredigende baan in de kinderopvang? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Deze kan je sturen naar [email protected]

Pedagogisch medewerkster

Amsterdam - MBO - 24 - 40 uur


Locatie

Knus Thuys
1078LD Amsterdam Noord-Holland NL