Egbert Jalink

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Egbert Jalink
  • Egbert Jalink
  • Barendrecht, Zuid-Holland

Internetbureau Brancom
Brancom bestaat uit een groep van jonge professionals die verschillende disciplines in huis hebben. Wij werken aan oplossingen voor nationale en internationale bedrijven met een online of offline ambitie. Wij richten ons op uw positionering binnen de markt waarbij wij samen met u alle doelen realiseren.

Oplossingen kunnen in de vorm van websites, webshops, applicaties of marketingcampagnes opgeleverd worden. Wij bekijken wat uw wensen zijn en adviseren u over de in te zetten oplossing. Bij ons wordt u professioneel begeleid door een persoonlijke projectmanager die een brede kennis heeft van het vakgebied.



Missie Brancom
Brancom ontwikkeld kwalitatieve oplossingen voor iedereen met een online of offline ambitie. De nadruk wordt hierbij gelegd op de gebruiksvriendelijkheid en het grafische aspect. Dit verwezenlijkt Brancom door middel van een team van jonge professionals die op de hoogte zijn van de hedendaagse trends. Klantvriendelijkheid, persoonlijke benadering en betrokkenheid staan bij ons centraal.

Visie Brancom
Wij realiseren graag samen met u de ideale website, identiteit of software oplossing voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Wij zorgen er voor dat er een team van flexibele jonge werknemers klaarstaat die u voorziet van professioneel advies en de nodige begeleiding. Als team streven wij naar een plek in de top 10 van Nederlands bekendste internetbureau s.



Locatie

Egbert Jalink https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/db6341e2d6fe08a6d489f6a9a06d5ba8d3d4745076030b53.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/db6341e2d6fe08a6d489f6a9a06d5ba8d3d4745076030b53.png
2992XC Barendrecht Zuid-Holland NL