Free tour Holland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Free tour Holland
  • Amsterdam, Noord-Holland

Mijn naam is Quinten Rumpf, en ik ben de eigenaar van het startende bedrijf Free Tour Holland. Momenteel wordt onze website gebouwd door een extern bedrijf, zodat we een professionele website hebben voor onze toeristen.

Ons plan is om meerdere tours aan te bieden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft en Deventer. Echter zijn wij op dit moment nog op zoek naar gidsen die deze tours willen begeleiden.

Wij willen onze gidsen vastigheid bieden door maximaal 3 4 dagen per week werk te voorzien. Aangezien we binnenkort 19 tours willen aanbieden in de talen Engels, Duits, Frans en Spaans, hebben we ook genoeg gidsen nodig om dit te kunnen realiseren.

We streven ernaar om rondleidingen aan te bieden volgens het pay what you think its worth-concept. Dit betekent dat we een kleine vergoeding vragen aan de toeristen via onze website, waar ze vervolgens een tour kunnen boeken. We willen duidelijk maken aan onze toeristen dat onze gidsen worden betaald op basis van de fooien die ze ontvangen aan het einde van hun tour. We hebben gezien dat dit voor gidsen een leuke baan is met veel inkomsten, omdat we dit duidelijk vermelden op onze website.

Ben jij ook benieuwd en lijkt jou dit een leuk idee? Bel mij dan op het onderstaande nummer.

Ervaring is niet vereist

Alvast bedankt voor je tijd en ik hoop van je te horen.

Met vriendelijke groeten,
Quinten Rumpf
Rosalie Van middendorp
Eigenaren, Free Tour Holland
06-50273901

Wandeltour gids

Deventer - MBO - 22 - 40 uur

Wandeltour gids

Den Haag - MBO - 24 - 40 uur

Wandeltour gids

Delft - MBO - 24 - 40 uur

Wandeltour gids

Rotterdam - MBO - 22 - 40 uur

Wandeltour gids

Amsterdam - MBO - 20 - 40 uur


Locatie

Free tour Holland
1011AA Amsterdam Noord-Holland NL