Gemeente Velsen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Gemeente Velsen
  • IJmuiden, Noord-Holland

Bij Team Velsen zet je jezelf dagelijks in voor verbetering en groei van onze organisatie en gemeente. In de gemeente Velsen is het nooit saai. Dit komt vooral door verschillende dorpskernen, ieder met zijn eigen identiteit.

Nieuwe medewerkers geven aan dat het fijn werken is in Velsen. Dat heeft te maken met:

de laagdrempeligheid.
de persoonlijke en prettige sfeer.
de ontwikkelmogelijkheden.
de uitdaging in het werk met de mooie en uiteenlopende projecten.
We gaan uit van vertrouwen als basis voor samenwerking. We vertrouwen erop dat medewerkers passende prioriteiten stellen en keuzes maken in hun werk. Jij hebt de regie over je eigen werk. Dat doe je in goede samenwerking met collegas en door te luisteren naar inwoners, bedrijven en samenwerkingspartners. Het is aan het management om de medewerkers te ondersteunen, inspireren, sturen en te laten groeien. Niemand staat er alleen voor. Resultaten halen we met elkaar. We hebben mensen met verschillende talenten in huis.

We zijn een diverse organisatie met uiteenlopende taken en we werken in samenhang aan onze gezamenlijke opgaven. We geloven in minder regels. Voor de buitenwereld, maar ook voor onze organisatie zelf. We zien dat regels ondernemend gedrag en passende oplossingen in de weg kunnen staan. En daarmee ook de snelheid, transparantie en service. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden liggen daarom zo laag mogelijk in de organisatie.



Locatie

Gemeente Velsen
1971EN IJmuiden Noord-Holland NL