Willems Sierbestrating

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Willems Sierbestrating
  • Willems Sierbestrating
  • Borculo, Gelderland

Jouw nieuwe baan

Voor het bezorgen van onze materialen naar hovenier en particulier, zijn wij op zoek naar een bakwagen chauffeur. Jij gaat op pad met onze 5-assige vrachtauto met 16 ton/m kraan. Ervaring of in ieder geval feeling met deze combinatie is dan ook een pré. Wij zoeken in ieder geval een vaste chauffeur voor minimaal 2 dagen in de week. Een fulltime functie is bespreekbaar, vooral in combinatie met diverse taken als allround medewerker. Denk hierbij aan rollen als winkelmedewerker, logistiek medewerker (materialen klaarzetten), monteur voor het plaatsen van glaswanden en verandas, of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan ons machinepark.

Jouw nieuwe werkgever

Er heerst een ongedwongen werksfeer binnen een enthousiast team met een no-nonsense mentaliteit. We zijn flexibel en hanteren reguliere werktijden. Ons team is klein en gezellig, en we bieden een prettige werkomgeving waar afspraak is afspraak geldt. We kunnen op elkaar rekenen, en bijna alles is mogelijk in overleg.

Wat vragen we van jou?

- Rijbewijs C;
- Ervaring met kraan is een must;
- Minimaal 2 dagen in de week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

Een leuke, mogelijk afwisselende functie, in te richten voor zowel parttime als fulltime- uren. Daarnaast is het ook mogelijk om op ZZP-basis te beginnen.

Interesse? Bel Willems sierbestrating 0654951126

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan, Freelance / zzp, Detachering

Verwacht aantal uur: Niet minder dan 16 per week

Rooster:

Dagdienst
ma-vr
Taal:

Nederlands (Vereist)
Licentie/certificaat:

Code 95 (Vereist)
Toestemming om te werken:

Nederland (Vereist)

Chauffeur autolaadkraan/ allround medewerker Logisiek Showroom Monteur

Borculo - Geen opleiding vereist - 40 uur
Willems Sierbestrating


Locatie

Willems Sierbestrating https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/618adc4da0bbd0ea670ab816936bdcfafb7ff3b8f019d872.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/618adc4da0bbd0ea670ab816936bdcfafb7ff3b8f019d872.jpg
7271LD Borculo Gelderland NL