Full Circle Wind Services NL

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Full Circle Wind Services NL
  • Full Circle Wind Services NL
  • Amersfoort, Utrecht

Over Full Circle
Bij Full Circle zijn we al meer dan twee decennia actief in de windturbine-industrie, en nu zijn we klaar om onze vleugels uit te slaan als een onafhankelijke entiteit die verschillende windturbine-merken ondersteunt. Onze reis naar onafhankelijkheid begon in 2021, en elke dag wordt ons team gedreven door de opwinding van groei en autonomie.

Onze Missie: Topklasse Ondersteuning, Geen Uitzonderingen!
We staan klaar om eersteklas ondersteuning te bieden aan iedereen die het nodig heeft, ongeacht het merk van de turbine of het aantal turbines in je achtertuin. Reken op ons voor behendige, eerlijke en bliksemsnelle ondersteuning. Van routinematig onderhoud tot blad inspecties, reparaties, 24/7 externe monitoring en zelfs die noodzakelijke wettelijke inspecties - wij hebben je rug! Kortom, alles om die turbines te laten dansen in de wind.

Onze Geheime Saus: Expertise, Middelen en een Persoonlijke Touch!
We staan bekend om onze tovenaarsachtige expertise, overvloedige middelen en een vriendelijke, persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat je elke laatste draai uit die turbines haalt.

Ons Hoofdkwartier: Waar Magie Gebeurt!
Ons hoofdkantoor is gevestigd in de levendige stad Amersfoort, Nederland. Maar hé, ons 160 koppige team is verspreid over heel Europa en onderhoudt windturbines over de hele wereld. De meesten zijn natuurlijk Servicetechnici - onze turbine-superhelden!
Als je dan een keer op kantoor bent, daag je je teamgenoot uit voor een potje airhockey, terwijl de pasta staat te koken in onze volledige ingerichte keuken. Dat is weer eens iets anders dan het koffieapparaat achterin de caddy!

Servicemonteur | Wind turbine

Leeuwarden - MBO - 38 - 40 uur
Full Circle Wind Services NL


Locatie

Full Circle Wind Services NL https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1bae87a073bb833e4bce1f20139df06fb8ded8573685a7e7.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1bae87a073bb833e4bce1f20139df06fb8ded8573685a7e7.png
3825AL Amersfoort Utrecht NL