IntelligentFood

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

IntelligentFood
  • IntelligentFood
  • Barendrecht, Zuid-Holland

In Nederland wordt van al ons eten verspild.

IntelligentFood zet zich in voor het tegengaan van (voedsel)verspilling, dit doen wij door middel van het ontwikkelen van (h)eerlijke producten op basis van reststromen met een creatieve, innovatieve receptuur. We vragen hierbij de hulp van verschillende opleidingen, zoals de brood- en banketopleiding van het Albeda en Zadkine college en studenten van Hogeschool Rotterdam van verschillende opleidingen.

Ook heeft IntelligentFood het prachtige concept; Kerstpakket met een goed verhaal, het duurzaamste kerstkeuzeconcept van Nederland, waar inmiddels al meer dan 500 (h)eerlijke, duurzame kerst- en relatiegeschenken én goede doelen te vinden zijn. Zo laten wij steeds meer bedrijven, instellingen en consumenten zien dat het ogenschijnlijke afval waar mensen van spreken, toch nog waarde bevat!

In resterende tijd focussen wij ons op een thema dat ook erg belangrijk is voor IntelligentFood; het verspreiden van kennis over het tegengaan van (voedsel)verspilling. Dit doen wij door het geven van lezingen aan studenten, mede-ondernemers en andere professionals in verschillende vakgebieden, via leuke en informatieve social media berichten en het organiseren van verschillende wedstrijden op mbo en hbo-scholen om studenten mee te nemen in onze quest om verspilling tegen te gaan.

Sluiten je ook aan bij het halen van ons doel; het verduurzamen van onze planeet voor de toekomstige generaties en voor onszelf!



Locatie

IntelligentFood https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cec1262878ab9c08fbc7ec9b7b5b48273a0f823d1c92a0f9.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cec1262878ab9c08fbc7ec9b7b5b48273a0f823d1c92a0f9.png
2991LK Barendrecht Zuid-Holland NL