Lumi's Lingerie Store

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Lumi's Lingerie Store
  • Tilburg, Noord-Brabant

Locatie: Tilburg
Functie: Recruitment Specialiste 18+
Omschrijving:
Wij, bij House of Squirt, zijn op zoek naar een getalenteerd en gepassioneerd Recruitment Specialiste 18+, om ons dynamische team te versterken. Als Assitente bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van opwindende projecten en samen te werken met gerenommeerde bedrijven in de lingerie en 18+ industrie.
Verantwoordelijkheden:
Organiseren van agenda afspraken met nieuwe contacten en modellen, bijhouden/verzorgen van meetings en alles wat erbij komt kijken om dit mogelijk te maken.
Samenwerken met directe en indirecte partijen die wel of geen deel uitmaken van de organisatie of betrokken zijn op een of andere manier.
Het representeren van jezelf en het directe visitekaartje wezen voor het bedrijf en CEO.
Het begrijpen en interpreteren van aanwijzingen en inspringen op situaties en veranderingen.
Onderhouden van een professionele houding en uitstraling te alle tijde en 24/7 klaar willen staan voor House of Squirt Productions.
Vereisten:
Ervaring als Recruiter/Intercedente is een pre, maar zal niet doorslaggevend zijn.
Uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels. Het vermogen om samen te werken met diverse teams op verschillende niveaus.
Flexibiliteit en aanpassingsvermogen, aan verschillende opdrachten tegelijk kunnen werken en toch het overzicht en algehele plaatje in beeld te houden.
Positieve houding en professionele uitstraling.
Bereidheid om te reizen indien nodig incl. zakelijke reizen/scouttrips met de CEO en als directe partner aan de zijde verschijnen op zakelijke meetings en afterpartys.
Direct takenpakket:
Dan zul je ondersteuning bieden met onder andere, zakelijke agendas beheren, administratieve werkzaamheden, intakes/sollicitaties/castings organiseren en bijwonen, begleiding bieden aan modellen, reizen met de CEO in diverse europese landen(max 2x per maand).
Hoe solliciteren:
Stuur je CV en motivatie naar [email protected] of solliciteer via onderstaande button. Vermeld in je email waarom je genteresseerd bent in de baan en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze rol.
Deadline voor sollicitaties: 01-05-2024
Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en talent te ontdekken dat past bij onze visie. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via +31630294880 of [email protected]



Locatie

Lumi's Lingerie Store
5047RG Tilburg Noord-Brabant NL