Hamapo

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hamapo
  • Hamapo
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Hamapo is al meer dan 40 jaar Sales Representatief voor het merk Evapco. Wij zijn specialisten voor de industriële koeltechniek en leveren koeltorens van het A-merk Evapco. We werken met een leuk, gezellig toegankelijk team samen met ons servicebedrijf Mr. GoodTower. Ons servicebedrijf Mr. GoodTower verzorgt de reiniging en het onderhoud van de koeltorens.

Daarnaast biedt Hamapo onderdelen voor de koeltechniek, zoals koeltechnische afsluiters, elektronische sensoren en onderdelen voor koeltorens en verdampingscondensors. Onze componenten zijn ontworpen voor optimale energie-efficiëntie en samen met onze partners werken we aan innovatieve oplossingen voor diverse koeltechnische uitdagingen.

Ons servicebedrijf Mr. GoodTower vormt samen met Hamapo een totaalpakket voor de industriële koudetechniek. Mr. GoodTower is De Koeltorenspecialist en het Nederlands Service Center van Evapco en biedt volledige professionele service voor koeltorens en verdampingcondensors.

DE TOEKOMST: MEER NATUURLIJK EN MINDER ENERGIE

Externe ontwikkelingen
De (internationale) samenleving vraagt om alsmaar meer comfort en wordt tegelijkertijd geconfronteerd met steeds hogere milieu- en energie-eisen. Meer comfort betekent meer energieverbruik, terwijl milieu- en energiemaatregelen er juist op zijn gericht het verbruik van energie te doen afnemen en steeds schonere energie te gaan gebruiken.

Natuurlijker en minder Energie
Deze ontwikkelingen leiden ertoe dat de markt voor koeltechniek aan verandering onderhevig is. Om aan de vraag en eisen tegemoet te komen is koeltechniek technisch ingewikkelder geworden. Maar tegelijkertijd hebben innovaties in warmte koude techniek inmiddels geleid tot revolutionaire verbeteringen. Zo kan opgewekte koude en warmte steeds efficiënter worden gebruikt, verbruiken koeltechnische installaties, met een gegarandeerde capaciteit, aanzienlijk minder energie en zorgen zo voor een energie-efficiënter en gezonder klimaat. Door de introductie van natuurlijke koudemiddelen is de belasting voor het milieu sterk aan het verminderen.

Hamapo hecht grote waarde aan een schoon milieu. Doordat wij mee groeien met de dynamische ontwikkelingen in ons vakgebied kunnen wij onze klanten bedienen met hoogwaardige producten en stellen wij de eindklanten in staat om sociaal verantwoord te ondernemen met lage CO2 emissie. Dat doen wij door:

- Te adviseren over het efficiënter inzetten van bestaande middelen
- Alternatieve technologie aan te bieden, waaronder:
* Componenten voor warmteterugwinning
* Hybride koeltorens en verdampingscondensors
* Cascade CO2/NH3 condensors
- Ons te verbinden aan innovatieve fabrikanten die zich sterk richten op RD

Administratief Medewerker Binnendienst I Inside Sales Support Den Bosch

Den Bosch - MBO - 32 - 40 uur
Hamapo


Locatie

Hamapo https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e138b3c26e67bb4e927fee1b94b4fac1482e5a60b363e2af0a4866385250.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e138b3c26e67bb4e927fee1b94b4fac1482e5a60b363e2af0a4866385250.png
Den Bosch Noord-Brabant NL