Artsen zonder Grenzen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Artsen zonder Grenzen
  • Amsterdam, Noord-Holland

Artsen zonder Grenzen/ Médecins sans Frontières (MSF) verleent medische hulp aan mensen die getroffen zijn door conflicten, epidemieën en rampen, of mensen die zijn uitgesloten van gezondheidszorg. Onze teams van experts werken dag en nacht om mensen in crisissituaties te helpen. Van de chirurg in het veldhospitaal tot aan de fondsenwerver op straat. Medisch, menselijk en kritisch. We bieden medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. We sluiten niemand uit en laten ons niet tegenhouden. We zijn en blijven onpartijdig, deskundig en doeltreffend. Dat maakt het verschil tussen leven en dood.

MSF cordineert onze projecten door nauw samen te werken met onze kantoren wereldwijd. Het Operationeel Centrum Amsterdam (OCA) is een samenwerkingsverband tussen Nederland, Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Azië en Zweden. Bij OCA werken meer dan 11.000 medewerkers aan 115 noodhulpprojecten in meer dan 30 landen.

Het hoofdkantoor van Artsen zonder Grenzen (AzG/MSF-Netherlands) in Amsterdam richt zich met name op ondersteuning van onze operaties in het veld, fondsenwerving, recruitment, ontwikkeling en communicatie.



Locatie

Artsen zonder Grenzen
1018DD Amsterdam Noord-Holland NL