ILAM

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ILAM
  • ILAM
  • Amsterdam, Noord-Holland

Bij ILAM streven we ernaar om de financiële backbone te zijn voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige financiële diensten en het bouwen van duurzame relaties met onze klanten.

Onze Missie:

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen onze klanten helpen hun financiële doelstellingen te bereiken door middel van nauwkeurige, tijdige en waardevolle financiële diensten. We geloven dat een sterke financiële basis de sleutel is tot zakelijk succes, en we zijn vastbesloten om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun reis.

Onze Visie:

Bij ILAM streven we ernaar om de standaard te zetten voor excellentie in de financiële dienstverlening. We streven naar voortdurende verbetering en innovatie, zodat we altijd voorop blijven lopen in een snel veranderende zakelijke omgeving. Onze visie is om een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten en hen te helpen groeien en gedijen, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

Onze Prestaties:

Met trots kunnen we terugkijken op een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen en tevreden klanten. Onze klantgerichte aanpak en toewijding aan kwaliteit hebben ons geholpen om een reputatie op te bouwen als een betrouwbare partner die resultaten levert.

Onze Bedrijfscultuur:

Bij ILAM heerst een cultuur van samenwerking, integriteit en professionaliteit. We geloven in open communicatie, eerlijkheid en respect voor elkaar en voor onze klanten. Ons team wordt gedreven door een gedeelde passie voor het leveren van uitstekende service en het behalen van resultaten die het verschil maken voor onze klanten.

Wij zijn er trots op dat ons klantenbestand divers is, met veel klanten van migratieachtergronden. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om effectief te communiceren en de unieke behoeften van al onze klanten te begrijpen.

Komende uit een rijke geschiedenis van groei, zijn we continu uitbreidend en streven we ernaar om ons bereik en onze impact in de gemeenschap te vergroten.

Kortom, bij ILAM zijn we gepassioneerd door financiën en gedreven door het succes van onze klanten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

Teamleider Administratie

Amsterdam - HBO - 40 uur
ILAM

Ervaren Administratief Medewerker

Amsterdam - MBO - 24 - 40 uur
ILAM


Locatie

ILAM https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/50052dcb0aafc268df017f3148c65995e1749749aa72a97ecae0f62fce7b.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/50052dcb0aafc268df017f3148c65995e1749749aa72a97ecae0f62fce7b.jpg
Amsterdam Noord-Holland NL