Sportprofessional.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Sportprofessional.nl
  • Sportprofessional.nl
  • Amersfoort, Utrecht

Sportprofessional.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat bewegen het ultieme middel is om mensen samen te brengen, gezonder en gelukkiger te maken. In andere woorden stelt bewegen ons in staat om onze beste zelf te worden.

De effecten van bewegen zijn het meest effectief wanneer dit gebeurt onder de leiding van een professional, in dit geval een sportprofessional. Sportprofessional.nl is dé plek waar deze sportprofessionals zich verenigen om samen het verschil te maken en de effecten van bewegen optimaal te benutten.
De sportsector is van oudsher gebouwd op een fundament van vrijwilligers en er zijn geen tot weinig fulltime banen in de sport beschikbaar. Om een duurzaam bestaan in de sport op te bouwen is een transitie naar professionalisme nodig. Ondanks dat er geen fulltime banen zijn is er namelijk wel veel werk. Om dit werk te benutten is een omslag nodig van baanzekerheid naar portfoliozekerheid. Géén 40-uur bij 1 werkgever, maar als sportprofessional je weg vinden door verschillende parttime projecten bij mooie opdrachtgevers te combineren tot een volle werkweek en inkomen passend bij je kwaliteiten.

Deze omslag in denken is nieuw en spannend. Sportprofessional.nl gelooft dan ook dat (jonge) sportprofessionals hulp nodig hebben om hun bestaan in de sport op te bouwen. Onze organisatie is dan ook volledig ingericht om in te spelen op die behoefte. Anno 2024 past het model werkgever-werknemer niet meer. Er is behoefte aan een organisatie waarmee je kan sparren, die de ruimte geeft om je eigen keuzes te maken en beslissingen te nemen, maar het vervelende werk van onderhandelen, administratie en contracten uit handen neemt.

Zo zorgt Sportprofessional.nl ervoor dat je als sportprofessional alle tools hebt om het verschil te maken.
Onze organisatie is gebouwd op partnerships. Om te komen tot de mooiste matches heb je naast de beste professionals ook innovatie en ondernemende partners nodig die de uitdagingen van de markt kennen en continue op zoek zijn naar manieren om (sport)professionals aan zich te binden. We zijn dan ook trots om te zien dat gemeenten, de kinderopvang, het onderwijs en de sportaanbieders de weg naar Sportprofessional.nl weten te vinden en de meerwaarde van sport bewegen onderschrijven.

Sportcoach BSO

Amersfoort - MBO - 20 - 40 uur
Sportprofessional.nl


Locatie

Sportprofessional.nl https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/859b89470b7829bd07a276402f45f6a7784678de2420edb8c1ab46ef1ad2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/859b89470b7829bd07a276402f45f6a7784678de2420edb8c1ab46ef1ad2.jpg
Amersfoort Utrecht NL