De Zorggiraf

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

De Zorggiraf
  • De Zorggiraf
  • Almere, Flevoland

De Zorggiraf is een organisatie die zich richt op het bieden van diverse vormen van ondersteuning en begeleiding aan kinderen met verschillende leeftijden en hulpvragen. We hebben meerdere groepen, die zijn ingedeeld op basis van leeftijd, ontwikkelingsniveau en het type begeleiding dat nodig is. De organisatie heeft locaties in Almere Stad, Almere Poort en in s-Graveland.

Bij De Zorggiraf wordt naschoolse groepsbegeleiding aangeboden. Dit houdt in dat kinderen na schooltijd in groepen worden begeleid. Deze groepen zijn samengesteld op basis van de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de kinderen, zodat ze passende ondersteuning kunnen ontvangen en kunnen deelnemen aan activiteiten die aansluiten bij hun behoeften.

Daarnaast biedt De Zorggiraf ook specialistische groepsbegeleiding, zowel tijdens als na schooltijd. Dit betekent dat er specifieke groepen zijn voor kinderen met complexere hulpvragen die meer gespecialiseerde ondersteuning nodig hebben. Deze groepen worden begeleid door professionals met expertise op het gebied van de betreffende hulpvragen.

Voor kinderen die individuele begeleiding nodig hebben, biedt De Zorggiraf ondersteuning op een locatie van De Zorggiraf tijdens schooltijd. Dit kan nodig zijn wanneer een kind niet meer aanwezig kan zijn op school en individuele begeleiding nodig is om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van het kind en om te voorkomen dat het kind thuis komt te zitten.

Kortom, De Zorggiraf is een organisatie die een breed scala aan ondersteuning en begeleiding biedt aan kinderen met verschillende leeftijden en hulpvragen. We hebben meerdere groepen op basis van leeftijd en ontwikkelingsniveau, en bieden naschoolse groepsbegeleiding, specialistische groepsbegeleiding en individuele begeleiding op locatie tijdens schooltijd aan.



Locatie

De Zorggiraf https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/50d0ec841d16cfe3ff3cd76ff786c6e082dbd4ad851f1d20.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/50d0ec841d16cfe3ff3cd76ff786c6e082dbd4ad851f1d20.png
1243JJ Almere Flevoland NL